Nogle ideer til måder at forbedre medicinsk tilholdelse i kronisk … Du skal vide det

Patienter med kroniske tilstande og komplicerede medikamentrutiner er i en særlig stor trussel om ikke at tage de medicin, de har brug for for at kunne behandle deres tilstande. Og som tidligere u.S. Kirurg General c. Everett Koop rådede engang ordiner, klienter og farmaceuter, „medicin fungerer ikke i klienter, der ikke tager dem.”Manglende overholdelse af et medicinprogram anerkendes ofte som en førende grund1 til behandlingsfejl, alvorlige negative svar og endda dødsfald.

Som tilgængelig og påberåbt sig fagfolk, er samfundets farmaceuter fortrinsvis placeret for at påvirke adhæsion og patientresultater positivt og patientens resultater. Apoteker kan opnå dette ved at hjælpe deres klienters brug af deres medicin. Her er hvordan. Nye terapier begynder med fremragende løfte for klienter, men når en udbyder eller en apotek ikke forbereder en patient til alle mulige resultater, kan hun eller han måske stoppe med at tage stoffet.

Hvis han eller hun føler sig værre, kunne patienten afbryde behandlingen for at forhindre bivirkninger. Hvis patienten ikke oplever nogen ændring overhovedet, kan hun eller han konkludere, at stoffet ikke fungerer. For nye terapier kan ordinerende normalt investere mindre end et minut med at informere deres patienter om, hvordan et lægemiddel fungerer, og hvordan de har brug for at forvente at føle sig, og patienten ofte skal indlede flere detaljer ved at spørge bekymringer.

Sundhedspleje – Sunde mennesker 2030 ting at vide, før du får dette

Jo flere tid farmaceuter tilbringer med en klient for at beskrive hans eller hendes tilstand, hvordan lægemidlet fungerer, og hvorfor det er meget vigtigt at tage medicinen konsekvent, jo højere er sandsynligheden for, at klienten forbliver vedhæftet terapi. Kunder med vedvarende forhold er mere mest sandsynligt at forblive klæbende, når de føler sig sikre på, at deres medicin har en gunstig indflydelse på https://danmark-aptk.com/koeb-albenza-uden-recept/ deres generelle velvære.

Apotekere og medicinalbutikspersonale skal tage mindst et par minutter at tale og etablere et forhold til enhver klient, der går gennem døren. Denne handling kan gøre en verden af ​​sondring i en patients liv. Apotekere er nødt til at spørge klienter, hvordan de har det, hvis en ny dosis fungerer bedre, eller hvis de oplever nogen splinternye sidepåvirkninger.

Og da patienter måske har flere bekymringer, når de er på terapi end før de begynder behandling, er en regelmæssig, åben diskussion vigtig for at opbygge tillid. God interaktion mellem receptpligtige og farmaceut er afgørende. Apotekere kan forbinde med en recept og stat, „Vi har 30 delte klienter, der bruger min apotek.

Tips til, hvordan du tager din HIV -medicin hver dag – en oversigt

Med udviklingen af ​​ansvarlige plejevirksomheder (ACOS) og fremskridt med betalernes tilsyn, bliver denne form for design mere udbredt, når sundhedsholdet evaluerer om at forbedre klientresultaterne. Dette har faktisk en inkluderet fordel ved at tilbyde klienter den afgørende følelse af at komme fra et team, der rutinemæssigt interagerer om deres pleje.

En effektiv og teambaseret arbejdsgang gavner apoteket og dets patienter. Apotekere kan regelmæssigt engagere hele personalet ved at afholde personalemøder og tale om alles rolle i at tage sig af patienter. Udgivelse af CMS Star Quality Rating3 -scoringer på bagsiden af ​​apoteket kan engagere personalet og spænding af vigtigheden af ​​at håndtere en klients pleje.

Når alle fra front-end-kontorist til apoteksteknikeren er deres funktion som en del af plejeteamet, forbedres patientengagement. Medarbejderne er mest sandsynligt, at de stemmer overens.