Ikke kendte faktiske udsagn om generiske lægemiddelfakta

United States Pharm. 2022; 47 (6): 33 -36. Abstract: Som frontlinie-sundhedsselskaber er farmaceuter godt poised til at give personer vigtige oplysninger om generiske medicin sammen med let individuelle bekymringer om generiske medicin versus brand-name medicin. Apotekere kan være fremtrædende i terapipersoner vedrørende almindelige medicin versus brand-name medicin og i besvarelse af spørgsmål vedrørende aktive kontra ikke-aktive ingredienser for at sikre, at patienter har en detaljeret forståelse af generiske medikamenter.

FDA indikerer, at 9 ud af ti recept, der er udfyldt i USA. 1,2 Ifølge FDA accepterer firmaet endnu mere end 800 medicinske applikationer til almindelige medicin hvert år. https://dk-apotek.com/zithromax/ 2 FDA viser ligeledes, at det voksende antal almindelige medicin, der kommer på markedet Havde evnen til at have råd.

5 milliarder i 2027. 3. FDA’s Office of Generic Medications (OGD), som er et element i anlægget til medicinundersøgelse og undersøgelse, er ansvarlig for implementering af den almindelige lægemiddelstyringsproces samt at sikre sikkerheden såvel som effektiviteten af ​​generiske medikamenter (se sidebjælke 1). 4 OGD-.

1,4 Mens almindelige lægemidler anbefales grundigt, afslører nogle få publikationer, at nogle kunder stadig er tilbageholdende med hensyn til at bruge almindelige medicin såvel som at tro, at de ikke er så sikre eller pålidelige som brand-name medicin. 2 farmaceuter kan genkende og håndtere hindringer https://hub.docker.com/u/felixoster for at gøre brug af almindelige medicin, såsom fravær af viden, tro på, at brand-name-medicin såvel som generiske lægemidler ikke er lige, tidligere oplevelser med almindelige stoffer, samt bekymringer for mulige bivirkninger (AES).

Den eneste guide til Morgan Stanley – global leder inden for finansielle tjenester

På grund af deres ekspertise i medicinen kan farmakologer ligeledes bidrage til at oplyse patienter om sikkerheden og også effektiviteten, FDA -autorisationsprocessen og også enhver form for problemer, som klienter måtte have vedrørende generiske medicin. Via pålidelige patientundervisningstrin kan farmakologer give patienter relevante detaljer og guide dem til pålidelige patientuddannelsesressourcer vedrørende almindelige lægemidler, hvilket helt sikkert vil give dem mulighed for at træffe informerede valg vedrørende brug af almindelige medicin.

5in et initiativ til at udvide patientuddannelsesinitiativer vedrørende generiske lægemidler såvel som for at sikre, at kunderne forstår, at almindelige lægemidler har den samme sikkerhed, effektivitet og også kriterier af høj kvalitet som deres brand-name-ækvivalenter, indførte FDA et projekt i september 2017 for at forbedre kendskab til værdien af ​​almindelige medicin. 6 Desuden bemærker FDA, at farmakologer kan være fremtrædende med at gentage disse meddelelser til deres individer.

6 I 2017 afslørede FDA Medicine Competitions Action Plan (DCAP) for yderligere at motivere energisk og også en fornuftig markedskonkurrence for generiske medicin og hjælp til at dele bedre ydeevne og kvalitet til evalueringsprocessen for generisk lægemiddel uden at give afkald på den videnskabelige grundighed til FDA Generisk-lægemiddelprogram. 7 Via via DCAP hjælper FDA med at slippe af med hindringer for udvikling af generisk lægemiddel samt markedsindtræden i et forsøg på at tilskynde til konkurrence, så forbrugerne kan erhverve de medicin, de har brug for til fornuftige priser.

FDA garanterer, at producenterne af almindelige medicin opfylder de samme krav til batch-to-batch til udholdenhed, renhed og også topkvalitet som den oprindelige brand-navneproducent samt holde sig til nøjagtigt samme strenge „gode produktionspraksis” -regler „regler. 8-10 Der er flere myter og falske indtryk vedrørende generiske medicin, og farmakologer kan løse dem ved at forsyne mennesker med sandheden om almindelige medicin, som vist i tabel 1.

Ikke kendte faktiske udsagn om, hvad synes folk virkelig om generiske medicin? EN …

Dermed skal leverandøren af ​​den generiske medicin verificere, at dens løsning falder sammen (bioækvivalent), da mærkenavnsmedicin. FDA opfordrer til, at al fremstilling, produktemballage og også screeningssteder passerer de identiske kriterier af høj kvalitet som dem med brand-navne-medicin. Derudover fremstilles adskillige generiske lægemidler på nøjagtigt samme fabrik som brand-name medicin.

Generiske medikamenter gennemgår en omfattende evalueringsprocedure for at erhverve FDA -godkendelse. FDA garanterer, at en almindelig medicin giver den nøjagtige samme kliniske fordel og er også så sikker og også pålidelig som brand-name medicin. Generiske lægemidler har ofte en tendens til at sætte dig tilbage mindre end deres mærkenavnækvivalenter, da de ikke behøver at duplikere PET såvel som kliniske (menneskelige) forskningsundersøgelser, der også blev opfordret til af mærkenavnets medicin for at finde ud af sikkerhed og sikkerhed som effektivitet.

FDA kontrollerer deres skadelige lejlighedsdækningssystem og vurderer også medicin, urrapporter for at udforske bekymringer forbundet med generisk-lægemidlets vare af høj kvalitet såvel som helende ulighed. Talrige undersøgelser er faktisk blevet udført i en række nationer for at vurdere kundeindstilling samt adfærd, når man køber generiske lægemidler. Publikationer afslører, at opfattelser vedrørende erhvervelse af disse generiske lægemidler kan påvirkes af den opfattede topkvalitet, produktkvaliteter, tidligere erfaringer samt doktorens henvisninger.